Veřejnost pomohla se slavnostním otevřením Areálu zdraví

0 TIT_0275_upr_copyAreál zdraví vítá po rekonstrukci první sportovce. Jeho slavnostního otevření se účastnili představitelé města, zástupci tenistů a volejbalistů i místní odchovanec Martin Kryštof. Úvodní pochvalná slova mířila k zainteresovaným lidem, angažovaným zastupitelům, zhotoviteli stavby, k Národní sportovní agentuře, která rekonstrukci Areálu zdraví podpořila 6 941 400 korunami a k Nadaci ČEZ za dotaci 300 000 korun. Se slavnostním přestřižením pásky pomohla veřejnost, pro kterou jsou kurty přístupné od pondělí do neděle od 8 do 20 hodin.

Celý den se nesl ve sportovním duchu. Na dvorcích se odehrálo několik turnajů, které zakončili hvězdní odchovanci v exhibičním zápase. Podél kurtů se děti zabavily soutěžním doprovodným programem s trampolínami, kreslením na obličej nebo slalomem s tenisovým míčkem...

Pokud si chcete přijít zahrát na nově opravené hřiště, pak stačí vytvořit si online rezervaci prostřednictvím stránek příspěvkové organizace Sportoviště VM.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.