Poplatky můžete uhradit i online

jjTaké vás nebaví chodit na radnici platit poplatek za popelnice a vyzvedávat si nálepku pro daný rok? Od teď už nemusíte. Městský úřad Velké Meziříčí přináší pohodlnější řešení.

Uhradit poplatek za svoz komunálního odpadu můžete online prostřednictvím Portálu občana. Poté napíšete správci poplatku e-mail ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), aby zajistil vylepení známky a v den svozu odpadu postavíte popelnici před dům. Pracovník technických služeb se na základě pokynu správce poplatku postará o vylepení známky na vaši přichystanou popelnici.

Pokud nepoužíváte Portál občana a nemáte zájem bránu k elektronickým službám využívat, pak můžete napsat správci poplatku své údaje s žádostí o přidělení unikátního variabilního symbolu, s jehož použitím poplatek zaplatíte online. Postup se dále neliší a správce předá informaci zaměstnanci technických služeb. Online úhradu můžete využít i v případě, že chcete vyřešit poplatky za rodiče či prarodiče.

Od října letošního roku se přidal do možností elektronických úhrad i poplatek ze psů. Postup je totožný. V případě nejasností u poplatku ze psů se můžete obrátit na paní Jitku Souhradovou, u poplatku za komunální odpad na paní Pavlu Šabatovou. I nadále můžete hradit místní poplatky na pokladně městského úřadu, a to v hotovosti, nebo bezhotovostně kartou.

Zuzana Najtová

 1 Plakat_noviny_svoz_eco_copy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.