Město finančně podpořilo několik projektů

P1760803Z finanční podpory se mohou těšit dobrovolní hasiči z Mostišť, Český svaz žen a Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity. Zastupitelé podpořili jejich žádosti a schválili rozpočtová opatření.

Sbor dobrovolných hasičů Mostiště se může těšit na 30 000 korun, které využije na organizaci letního tábora pro mladé hasiče. Místní Český svaz žen získal 10 000 korun na pořádání svých akcí, z nichž jedna se uskuteční už na konci března, a to oblíbená Velikonoční výstava v Jupiter clubu. Navštívit ji můžete v datu od 27. do 29. března denně od 9 do 17 hodin. Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně obdrží finanční prostředky ve výši 25 000 korun. Počítá se s jejich vynaložením na úhradu nákladů spojených s vypracováním studentských prací lokality brownfieldu Svitu a Čechových sadů a jejich výstavou ve Velkém Meziříčí.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.