Místostarosta města informuje o aktuálním dění ve městě

0 titi_P1069259Místostarosta města Martin Kaman zve na akce, které se brzy uskuteční a mluví o možnostech sociálních služeb města. Na závěr videa informuje vedení partnerského města Tisno o pokračující spolupráci.

NKT MTB RACE

V sobotu 22. dubna se uskuteční 9. ročník závodu na horských kolech, jehož trať je dlouhá celkem 25 kilometrů. Startovné s platbou předem činí 300 korun, na místě zaplatíte 350 korun.

Koncert Harmonie & Harmonie Ladies

Na koncert k 25. výročí od založení sborů přijďte do kostela v neděli 23. dubna. Od 15:00 si budete moci poslechnout hudbu v podání místních sborů, zvláštním hostem na akci je Slunko.

Pouťové slavnosti 2023

V pouťový víkend od 16. do 18. června se můžete těšit na kolotoče, stánky a různé atrakce v bývalém areálu Svitu. Náměstí tak nabídne doprovodný kulturní program v podobě koncertů s různými hudebními žánry.

Základní škola Školní hledá učitelku/učitele

Pokud byste věděli o někom, kdo je podle vás vhodným uchazečem o pozici učitelky/učitele matematiky a má zároveň potřebné vzdělání, tak neváhejte a danou osobu o této nabídce informujete. Nástup je od srpna 2023.

Sociální služby města

V krajském domově pro seniory proběhlo jednání k pořízení nového plánu sociálních služeb. Důležité je, aby lidé věděli, na koho se mají v tíživé situaci obrátit. Možností je hned několik, navštivte web sociálních služeb města nebo v budově radnice vyhledejte Janu Brűcknerovou, Ivanu Rálišovou či Martu Muchovou.

Od dubna letošního roku vede domov pro seniory na ulici Zdenky Vorlové nová ředitelka Mgr. Šárka Kubátová. Ta informuje o tom, jaké služby konkrétně domov nabízí. Následně vyzývá potenciální zájemce o práci, aby se přihlásili a stali se tak součástí týmu. Momentálně hledají zdravotní sestry, pracovníky do přímé péče, pečovatele.

Návštěva z partnerského města Tisno

Starosta města Tisno Kristijan Jareb společně s vedoucím odboru turistiky Filipem Henjakem informují o probíhající spolupráci v oblasti kultury a sportu, vyjadřují svůj dík za ni a zvou občany Velkého Meziříčí a blízkého okolí na návštěvu jejich chorvatského města při příležitosti letní dovolené.

Tina Kárníková

0 mtb plakat cisty1 Image2 A4 poster poutVM 23

 

 

 

 

 

 

3 zs-skolni-blazek-93x65

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.