Muzeum má nový web

VýstřižekS přicházející turistickou sezonou se stránky velkomeziříčského muzea dočkaly zcela nové podoby. Nechybí na nich žádné z podstatných informací, na které byli návštěvníci zvyklí, avšak v nové grafice a v novém uspořádání.

V době svého vzniku, tedy téměř před osmi lety, byly stránky přivítány s nadšením, avšak s rychlým vývojem technologií začaly postupně zastarávat. Problémem pak bylo nepříliš komfortní zobrazování stránek na mobilních telefonech.

Nové webové stránky, které si zachovaly svoji původní adresu www.muzeumvm.cz, byly vytvořeny grafickým studiem Petrose Martakidise. Vycházely jak z nových trendů, tak samozřejmě z požadavků muzea. Nové prostředí velmi zpříjemnilo a zjednodušilo administraci stánek. Přibylo rovněž možností, jak expozice, výstavy a akce prezentovat veřejnosti. V současné době probíhají ještě kontroly stávajících textů a jejich doplňování.

Na hlavní stránce jsou kromě odkazů na možnosti prohlídek uvedeny také nejaktuálnější informace týkající se změn otevírací doby, připravovaných akcí či probíhajících výstav. Nejnovější zprávy tak naleznou návštěvníci vždy na titulní stránce.

Kromě webových stránek představuje muzeum svoji činnost také na sociálních sítích Facebook a Instragram, kde zveřejňuje nejen pozvánky na akce, ale také řadu zajímavých fotografií.

-muz-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.