Vyplňte dotazník spokojenosti

pexels-sora-shimazaki-5668869 uprVážení občané,
dostává se Vám do rukou dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit spokojenost obyvatel města s dostupností a kvalitou služeb městského úřadu. Velice nám záleží na Vašich názorech.

Dotazník je publikován také v městské aplikaci Hlášenírozhlasu.cz, kam Vás navede přiložený QR kód. Formulář je rovněž publikován na následujících řádcích. Vyplněný formulář následně vystřihněte a vhoďte, prosím, do připravených sběrných boxů umístěných v budovách Městského úřadu Velkého Meziříčí: 1) Náměstí 29/1, vestibul radnice 2) Náměstí 14/16, budova bývalé spořitelny, 1. patro (v místě vydávání občanských průkazů) a 2. patro (v místě vydávání řidičských průkazů). Na těchto sběrných místech lze rovněž vyzvednout čisté formuláře.

Dotazníkové šetření bude probíhat od čtvrtka 4. května 2023 do pátku 16. června 2023.

Děkuji za Vaši spolupráci.

Ing. arch. Alexandros Kaminaras,
starosta města Velké Meziříčí

Dotazníkové šetření „Spokojenost občanů s dostupností a kvalitou služeb městského úřadu". Šetření zajišťuje město Velké Meziříčí. Dotazníkové šetření je anonymní.

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.