Místo pohřební služby má být informační centrum

P1126343Nové prostory pro turistické informační centrum a pohřební službu ve Velkém Meziříčí bude řešit architektonická studie.

Město plánuje přestěhovat turistické informační centrum do nových prostor, a to místo pohřební služby do budovy pod radnicí na náměstí. Pohřební služba se má přesunout na Hornoměstskou ulici do bývalého hodinářství Ryant. Možnosti a potřebné úpravy navrhne studie, kterou vypracuje architekt Jan Skoumal.

P1126346Architektonická studie nových prostor pro TIC bude obsahovat dispoziční úpravy objektu, studii interiéru, návrh výkladce a úpravy průchodu k řece včetně řešení vnitrobloků a odhad nákladů na realizaci. Součástí je i zajištění vydání závazného stanoviska památkářů. Architektonická studie nových prostor pro pohřební službu bude obsahovat dispoziční úpravy objektu, studii interiéru a odhad nákladů na realizaci.  Cena za obě studie je 175 000 korun.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.