Lidl se má otevřít ve druhém pololetí roku 2024

P1126745Stavba obchodního centra s Lidlem naproti čerpací stanici MOL ve Velkém Meziříčí byla v září zahájena. S jejím dokončením a otevřením veřejnosti developer počítá ve druhé polovině roku 2024.

Na plochu 4 500 metrů čtverečních se vejde obchodní centrum, zhruba 150 parkovacích míst a zeleň kolem. Největší prodejní prostor o rozloze bezmála 1 700 m2 bude patřit Lidlu. Dalšími nájemci budou skandinávský Jysk se sortimentem do domácnosti, německý řetězec Tedi nabízející nepotravinářské zboží, Super zoo s chovatelskými potřebami, krmivy a živými zvířaty, tradiční česká drogerie Teta a konečně Traficon s tabákovými výrobky, tiskovinami a loterijními službami.

P1126744Nové obchodní centrum na východním okraji Velkého Meziříčí vzniká jen asi 1,5 kilometru od stávajícího U Tržiště. Mnozí se pozastavují nad tím, zda už těch obchodů nebude ve zhruba desetitisícovém městě trochu moc. Toho se developer neobává. „Obchody, které jsou součástí našeho projektu, se ve Velkém Meziříčí nenacházejí. Věříme, že budou vítaným a místními obyvateli navštěvovaným doplněním komerční vybavenosti města," míní projektový specialista developerské skupiny Traxial Group Martin Slavata.

 

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.