Koláč pro hospic: vybralo se přes 70 tisíc

koláčPřesně 389 840 korun – tolik peněz vhodili dárci do kasiček a poslali na sbírkový účet ve středu 4. října při charitativní akci Koláč pro hospic. Ve Velkém Meziříčí se vybralo 71 594 korun.


Vybrané peníze pomohou nevyléčitelně nemocným pacientům Domácího hospice Barborka. Poděkování vedoucí Domácího hospice Barborka Moniky Milichovské patří všem dárcům, partnerským firmám, dobrovolníkům i organizátorům akce. „S vaší pomocí můžeme rozvíjet tolik potřebnou službu žďárské Charity. I díky Vám mohou těžce nevyléčitelně nemocní lidé dožít své poslední dny v prostředí, které znají, s lidmi, kteří jim jsou blízcí," řekla Monika Milichovská.

Domácí hospic Barborka poskytuje péči lidem, kteří chtějí být v posledních chvílích života se svými blízkými v prostředí, které mají rádi. Služba Oblastní charity Žďár nad Sázavou pomáhá těžce nevyléčitelně nemocným a umírajícím a také jejich blízkým po celém okrese Žďár nad Sázavou. Tým pracovníků zahrnuje lékaře, zdravotní sestry, sociálního pracovníka, pečovatelky, psychologa a duchovního.

Do sbírky Koláč pro hospic je možné přispět do konce měsíce října i online na webových stránkách Oblastní charity Žďár nad Sázavou www.zdar.charita.cz. Svým finančním příspěvkem podpoříte Domácí hospic Barborka. Číslo sbírkového účtu je: 246641158/0600 – variabilní symbol 811.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.