MAS přichází s návrhy rozvoje vzdělávání v regionu

kids-1093758 1280Místní akční skupina Most Vysočiny aktualizovala priority a cíle rozvoje vzdělávání v území ORP Velké Meziříčí.

Na společných jednáních pracovních skupin projektu MAP III rozvoje vzdělávání v ORP Velké Meziříčí v září a říjnu 2023 byly projednány podklady pro aktualizaci analytické části dokumentu MAP, tzn. například výsledky dotazníkového šetření v mateřských a základních školách, evaluace ročních akčních plánů, podklady z aktuálních strategických záměrů a dokumentů, závěry šetření ČŠI a další. Realizační tým projektu zpracoval výstupy jednání pracovních skupin a připravil aktualizovaný návrh priorit a cílů rozvoje vzdělávání v území ORP Velké Meziříčí. Návrh priorit opět posoudí pracovní skupiny a mohou jej připomínkovat i další aktéři zapojení do vzdělávání vč. veřejnosti.

Návrh priorit je umístěn pod odkazem: Výstupy projektu - MAS MOST Vysočiny,o.p.s.

Případné připomínky je možno zaslat na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 12. 10. 2023.

-mas-

Obrázek1

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.