Senioři ušetří kroky

průchodRada města schválila dohodu mezi městem Velké Meziříčí, Sociálními službami města Velké Meziříčí a Hotelovou školou Světlá a Střední odbornou školou řemesel Velké Meziříčí o umožnění průchodu pro obyvatele bytového domu pro seniory budovou internátu na Hornoměstské ulici.

Průchod bude otevřen od 6 do 23 hodin, a to nejen pro seniory, ale také pro zaměstnance sociálních služeb a pro zaměstnance města, kteří vykonávají činnost v bytovém domě pro seniory, a také pro vstup technika do přilehlé kotelny za účelem údržby a servisních prací na obslužném zařízení. Dohoda se uzavírá na dobu určitou, a to na dobu jednoho roku, a je bezúplatná.

Je to dobrá zpráva pro obyvatele domu pro seniory. Ti při cestě do města ušetří spoustu kroků. Do teď museli vycházet na ulici U Světlé a dát se buď vlevo směrem na ulici Skřivanova nebo vpravo směrem na ulici Zámeckou.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.