Pouťové slavnosti: Těšte se na Sto zvířat i Mistříňanku

307916510 504784651651456_2191006263549887260_nPouťové slavnosti přinesou koncerty kapel Sto zvířat, Kašpárek v rohlíku a Mistříňanka, zahraje i Ventolin.

Letošní slavnosti tradičně zahájí pouťová zábava pod lipami s místní skupinou Accort, na Velkomeziříčsku všem dobře známou.

Hlavní program na náměstí se odehraje v sobotu 15. června. Můžete se těšit na opravdu pestrou nabídku hudby rozličných stylů, žánrů pro všechny věkové kategorie. Milovníkům kvalitní dechovky a klasické lidové hudby zahraje odpoledne Mistříňanka. Ti, kteří ujíždějí na bejbypunku, si přijdou na své při vystoupení Kašpárka v rohlíku. A po něm už bude pódium patřit kapele Sto zvířat, která byla v devadesátých letech v Česku průkopníkem stylů ska a rocksteady, později začala hrát i reggae a swing. Skupina, která loni přišla o svého zpěváka Jana Kalinu, na podzim přesto pokřtila nové album Noční ptáci a koncertuje dál, neboť má velkou podporu fanoušků.  Závěr večera bude patřit Ventolinovi, který se věnuje elektronické hudbě.

Zábavu na náměstí bude souběžně provázet dění za řekou. Areál Svitu obsadí kolotoče a stánky.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.