Uzavírka tahu na Třebíč se blíží

krionamNa Velikonoční pondělí, tedy 1. dubna v 7 hodin ráno bude uzavřen hlavní tah z Velkého Meziříčí. V první etapě, do 31. července, to bude v úseku od čerpací stanice pohonných hmot v Rudíkově po křižovatku se silnicí II/390. Křižovatka bude průjezdná ve směru od Třebíče na Nárameč.


Druhá etapa začne 1. srpna a v ní bude uzavřen úsek od křižovatky se silnicí II/360 po rybníky Malý a Velký Bor u Trnavy. Křižovatka ve směru od Rudíkova na Nárameč bude průjezdná pomocí semaforů. Tato etapa skončí 31. října.

Objízdná trasa během první etapy povede pro vozidla do 7,5 t přes Nárameč, Budišov a Hodov. Délka objízdné trasy je 11 kilometrů. Pro vozidla nad 7,5 t povede z Třebíče přes Vladislav, Náměšť nad Oslavou, Jinošov, Velkou Bíteš, Rudu, Jabloňov, Velké Meziříčí a Rudíkov. Délka objízdné trasy je 63 kilometrů. Vozidla nad 12 t budou odkloněna na D1.

Objízdná trasa během druhé etapy povede pro vozidla do 7,5 t přes Nárameč, Valdíkov a Hostákov. Délka objízdné trasy je 10,7 kilometru. Pro vozidla nad 7,5 t povede opět z Třebíče přes Vladislav, Náměšť nad Oslavou, Jinošov, Velkou Bíteš, Rudu, Jabloňov, Velké Meziříčí a Rudíkov. Délka objízdné trasy je 63 kilometrů. Vozidla nad 12 t budou odkloněna na D1.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.