Velké Meziříčí má bronzový web. Porota vyzdvihla i sociální sítě města

erbV úterý 12. března proběhlo slavnostní vyhlášení krajského kola soutěže webových portálů Zlatý erb. V kategorii nejlepší webový portál obce s rozšířenou působností a v konkurenci 15 vysočinských měst zvítězila Třebíč. Na druhém místě se umístila Jihlava. Třetí skončilo Velké Meziříčí.

Webové portály posuzovala třináctičlenná komise. „Formuláře, cookies OK,“ uvedl na adresu velkomeziříčského webu porotce Petr Pavlinec, který ohodnotil například i katalog, portál občana a platby. „FB, Instagram, YouTube – přehledné, prokliky fungují, obsah aktualizován a doplňován,“ dodal další porotce Jiří Kolář.

Cenu za město převzal starosta Alexandros Kaminaras a vedoucí správního odboru Josef Švec. Oceněným poblahopřál hejtman kraje Vítězslav Schrek a zástupce hlavního partnera GORDIC Ivan Kugler, ředitel GORDIC Distributor, KMS software. Soutěž pořádá spolek Český zavináč.

-pch-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.