Pořadatelé kulturních akcí mohou požádat o peníze z grantu

woman-1139397 1280Zastupitelstvo města schválilo vyhlášení průběžné výzvy Grantového programu podpory kultury města Velké Meziříčí pro rok 2024.


V září loňského roku schválilo zastupitelstvo města výzvu k předkládání projektů v rámci Grantového programu podpory kultury města Velké Meziříčí na rok 2024. Z milionu korun, který byl k dispozici, bylo již rozděleno 733 200 korun. Všechny prostředky nejsou vyčerpány, a tak je tu další, průběžná výzva. K rozdělení zbývá 266 800 korun.

Maximální výše podpory pro jednotlivou žádost je 75 tis. Kč. Vyhodnocení a schválení žádostí schvaluje rada města do výše podpory 50 tis. Kč, vyšší podporu schvaluje zastupitelstvo města. Pro žádosti do 10 000 Kč může podpora tvořit maximálně 70 % uznatelných nákladů projektu. Pro žádosti o podporu na projekty zaměřené převážně na výtvarné umění může podpora tvořit maximálně 70 % uznatelných nákladů projektu.

-pch-

S podáním žádosti o podporu pomůže předseda kulturní komise Jan Bílek, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , tel. 739 623 665.

Výzvu, žádost, manuál a vše potřebné najdete na webu města.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.