Město přivítalo nové občánky

001V sobotu 6. února 2016 se v obřadní síni velkomeziříčské radnice konalo letošní první vítání občánků.

K této slavnostní události byla pozvána miminka, která se narodila v září, říjnu a listopadu minulého roku. Starosta města ing. Radovan Necid přivítal nově narozené občánky, předal rodičům finanční dar od města ve výši 1.500 Kč pro každé dítě a nově také dárkové sety – deku s plyšovou hračkou. Děti z MŠ Sportovní si pro nové občánky připravily pásmo básniček a písniček a svým vystoupením potěšily všechny přítomné. Na závěr se tradičně mohli rodiče se svými dětmi vyfotografovat u kolébky. Fotografie si mohou rodiče zakoupit ve Fotoateliéru Jitky Bradáčové na ulici Novosady od čtvrtka 11. února 2016.
Přivítány byly tyto děti: Lubomír Zezula, Jakub Janeček, Tereza Machová, Nicol Novotová, Kateřina Kolouchová, Matyáš Prokop, Tomáš Ondrišík, Zora Pechová, Klaudie Jonáková, Sylva Kavalcová, Terezie Šitková, Matyáš Juran, Kristýna Rudolfová, Dominika Doubková, Josef Toman, Nela Večeřová, Lucie Chlubnová, Sofie Mertová, Hana Dostálová, Jakub Mazánek, Karolína Hudcová, Kristýna Janová.
-měú-

003

002

 

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.