Osobní auta z dálnice budou až do odpoledne jezdit přes Meziříčí

policie dopravaAKTUALIZOVÁNO O VIDEO. Zhruba do 14.00 očekávejte dnes v Meziříčí mimořádné problémy v dopravní situaci. Kvůli vyprošťování havarovaného kamionu je dálnice D1 zcela uzavřena a policisté odklonili osobní auta z dálnice přímo přes naše město. Policie už řídí dopravu na křižovatce Novosady-Vrchovecká.

"Dnes ráno havaroval na 142. kilometru dálnice D1 ve směru jízdy na Prahu kamion. Z důvodu jeho vyprošťování bude dálnice D1 v místě zcela uzavřena na zhruba dvě hodiny. Provoz byl uzavřen v 11.10 hodin. Policisté budou vozidla s hmotností do 3,5 tuny stahovat z dálnice na 146. kilometru a vozidla pojedou přes Velké Meziříčí, kdy na dálnici znovu najedou na 141. kilometru. Na místě budeme mít dostatečný počet policejních hlídek, které budou provoz v případě potřeby řídit a situaci monitorovat," uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.
-kid-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.