V grantu na kulturu je 250 tisíc korun. Žádat o podporu lze už koncem ledna

IMG 0742Pořadatelé kulturních a vzdělávacích akcí, či autoři literárních nebo audiovizuálních děl ve Velkém Meziříčí mohou požádat o finanční podporu z grantu města už koncem ledna.

Výzva k předkládání projektů na rok 2017 v rámci Grantového systému podpory kultury města Velké Meziříčí bude vyhlášena 31. ledna a příjem žádostí bude ukončen 28. února. K rozdělení je celkem 250 tisíc korun a maximální výše podpory pro jednotlivou žádost je 30 tisíc korun, přičemž vlastní podíl žadatele musí činit nejméně polovinu uznatelných nákladů projektu.

Podporu lze získat ve třech oblastech, a to na pořádání tradičních i nových kulturních akcí zvyšujících zájem obyvatel a návštěvníků města o kulturní dění a kulturní dědictví, dále na pořádání vzdělávacích akcí zvyšujících kulturní kompetence dětí, mládeže a dospělých a konečně na tvorbu a prezentace literárních či audiovizuálních děl vztahujících se k historii a kultuře města. Projekty musejí být realizovány do konce roku 2017.

Podrobnosti a potřebné formuláře ke stažení ZDE.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.