Návštěva z Tisna přijede do Meziříčí v únoru

chorvati ve_VM_leden_2016_046Velké Meziříčí navštíví chorvatští přátelé z partnerského Tisna. Budou zde pobývat od 6. do 12. února.

Zástupci několika neziskových organizací z oblastí sportu, folklóru a řemesel z Tisna během svého pobytu ve Velkém Meziříčí navštíví svoje partnerské organizace ve městě a vzájemně si vymění svoje zkušenosti. Setkají se se Spolkem žen a Horáčanem, čeká je fotbalový zápas ve sportovní hale, přednáška Vlastivědné a genealogické společnosti, prohlédnou si město, knihovnu, muzeum, základní školu Sokolovská, zajdou na exkurzi do Poexu, někteří zájemci vyzkoušejí i běžky.

"Veřejnost se s Chorvaty může setkat v pátek 10. února v 19.00 ve výstavní síni Jupiter clubu při slavnostním večeru, kde proběhne prezentace partnerského města Tisna i výsledku týdenní společné práce neziskového sektoru Tisna s neziskovým sektorem v našem městě," zve všechny na setkání Josef Švec, vedoucí správního odboru velkomeziříčské radnice.

Návštěva je financovaná z programu Europe for Citizen a rozpočtu města.

Martina Strnadová

logo mesta

 

 

 

 

image001 copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.