Velké Meziříčí se představilo na veletrhu v Praze. Lidem se líbila zdejší rozhledna

9Město Velké Meziříčí se v únoru opět zúčastnilo mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2017 v Praze. Ten probíhal ve dnech 16.–19. 2. 2017 na výstavišti v Holešovicích.


Na veletrhu se představily české i slovenské regiony, tradiční evropské země, Amerika, ale i exotické destinace. Velké Meziříčí mělo svoje místo na stánku turistické destinace Koruna Vysočiny spolu s ostatními městy Kraje Vysočina a příspěvkovou organizací Vysočina Tourism.

Zájem odborné i laické veřejnosti o prezentace byl velký, zejména v sobotu byla návštěvnost vysoká.
„Mile mě překvapil zájem o naši nově vzniklou destinaci Koruna Vysočiny, její turistické cíle, propagační materiály, mapy, o regionální produkty,“ uvedla Květoslava Hladíková z velkomeziříčského Turistického informačního centra (TIC) a dodala: „Za Velké Meziříčí jsme se rádi dozvěděli, jakou máme krásnou rozhlednu, zvlášť v noci, když svítí.“ Pracovnice TIC rozdávaly návštěvníkům reklamní předměty s logem našeho města, třeba zcela nové odznáčky, náramky, čokoládové mince, propisky aj. Zvaly zájemce k návštěvě Velkého Meziříčí a jeho akcí, tedy na kulturní léto, charitativní koncert Muzikanti dětem, Evropský festival filozofie, historické slavnosti a jiné, které zde v letošním roce proběhnou.
Cílem účasti města na veletrzích cestovního ruchu je přilákat do regionu turisty. Prezentací v Praze to nekončí. Velké Meziříčí čeká ještě Ostrava, For Bikes Praha a další.

-mars-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.