Katovna soutěží o Zlatou jeřabinu. Podpořit ji může každý

DSC02215Den otevřených dveří na velkomeziříčské katovně je nominovaný do ankety Zlatá jeřabina a soutěží o Cenu Kraje Vysočina za kulturní počin roku 2016 v kategorii Kulturní aktivita. Již od zítřka a v průběhu celého března můžete hlasovat na internetových stránkách Kraje Vysočina.

Do Zlaté jeřabiny jsou z Velkomeziříčska nominovány i další akce. V kategorii Kulturní aktivita sbírají hlasy Měřínský živý betlém nebo folklórní festival Setkání na Podhorácku ve Velké Bíteši.

Měřín má v anketě ještě další nominovanou akci. V kategorii Péče o kulturní dědictví je zařazena rekonstrukce kulturního domu (bývalé sokolovny). Ve stejné kategorii soutěží ještě celková obnova zvoničky v Lavičkách – Závisti.

Ocenění a finanční dar získají v obou kategoriích tři počiny s nejvyšším počtem hlasů. Každý může zaslat pouze jeden hlas pro jednu akci v každé kategorii.

Od 1. března hlasujte ZDE.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.