Turistické noviny zvou na jarní akce na Vysočině, také na červnový filozofický festival

orezVychází třetí číslo Turistických novin Koruny Vysočiny. Od 9. března je k dispozici v elektronické podobě a od 21. března i v tištěné.

Letos Koruna Vysočiny plánuje vydat celkem tři čísla Turistických novin. Aktuální březnové je prvním z nich a je zaměřeno na jarní měsíce březen ­ červen. Opět prezentuje nabídku sedmi regionů, vedle Velkomeziříčska i Bítešska, Bystřicka, Novoměstska, Nedvědicka, Tišnovska a Žďárska.

Najdete v něm informace o připravovaných akcích a tipy na výlety za zážitky, sportem, kulturou. Titulní strana přináší pozvánku na jedenáctý ročník Evropského festivalu filozofie ve Velkém Meziříčí. Nechybí přehled jarních turistických pochodů, pozvánka pro cyklisty na Vrchařskou korunu Vysočiny. „Zvláštní akcent letošního roku na památky a příběhy českého baroka se zrcadlí i ve zvýšeném množství stran novin, které se věnují kulturním akcím v regionu, kde je z čeho vybírat od folklóru, přes moderní zábavu, až po klasickou hudbu a filozofii. Kulturní váhu roku 2017 pak zesiluje i 340. výročí narození geniálního architekta J. B. Santiniho-Aichla,“ přibližuje náplň novin Vladimír Vecheta, ředitel Koruny Vysočiny. Kalendář nejvýznamnějších akcí v destinaci v dubnu, květnu a červnu najdete na poslední straně novin.

Svůj prostor dostali i partneři z podnikatelské sféry, zvláštní pozornost ve všech třech letošních číslech bude věnována regionálním výrobcům a jejich produktům.

Turistické noviny v tištěné podobě jsou distribuovány zdarma prostřednictvím sítě informačních center, recepcí ubytovacích zařízení a u dalších partnerů v celém regionu destinace i v jejím blízkém okolí ve směru do kraje Jihomoravského i Pardubického, a dále do metropolitních měst. V elektronické podobě budou zveřejněny ke stažení ve formátu pdf na portálech partnerských měst a regionů.

-red-

pdfTuristicke noviny-KV-03-.pdf

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.