Úplná uzavírka dálnice D1 se o hodinu protáhla

dalniceUzavírka dálnice D1 v úseku 20 mezi exitem Velké Meziříčí - východ a Lhotka se oproti původnímu plánu o hodinu protáhla. Provoz na Brno byl obnoven v 10.00 hodin a zhruba pět minut poté byl obnoven provoz také na Prahu.

Po celou noc a dnešní ráno na provoz na dálnici a na objízdných trasách dohlíželi policisté. V dohledu pokračují až do dnešních odpoledních hodin. Vzhledem k tomu, že byl včera večer na dálnici D1 silnější provoz, policisté museli až do 23.00 hodin řídit provoz na všech důležitých křižovatkách na objízdných trasách, aby se podařilo zajistit plynulost provozu a zejména průjezdnost křižovatek. Poté situaci na dálnici objízdných trasách policisté monitorovali. Stejná situace nastala dnes ráno, kdy se opět zvýšila hustota provozu na dálnici a bylo nutné na objízdných trasách provoz řídit.

Po celou dobu uzavírky dálnice nedošlo k žádným mimořádným událostem, pouze dnes ráno se na objízdné trase stala jedna dopravní nehoda - řidič osobního vozidla nedobrzdil v koloně a zezadu narazil do vozidla, které stálo před ním. Nehoda se obešla bez zranění, vozidla byla pojízdná a řidiči si věc nehody vyřešili sepsáním euroformuláře. Provoz na objízdné trase tato nehoda nijak výrazně neovlivnila.

-pčr-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.