Nový Jupiter club soutěží o nejlepší stavbu Vysočiny

stavba vysociny jupiterLíbí se vám zrekonstruovaný víceúčelový sál kulturního centra ve Velkém Meziříčí? Dejte mu svůj hlas. Pošlete SMS ve tvaru: STAVBA 1 (před číslem je mezera) na telefonní číslo 9000903. Cena SMS je 3 Kč. Z jednoho mobilního telefonu je možné hlasovat pouze 1×.

Hlasovat lze do 31. května. Vítězná stavba s nejvíce hlasy obdrží titul Stavba Vysočiny 2014 – Cena veřejnosti.

O titul Stavba Vysočiny 2014 se utkají i čtyři objekty z Velkého Meziříčí

stavba vysociny panoramaVíceúčelový sál Jupiter clubu, OC Panorama, administrativní budova firmy Vezeko a protipovodňová opatření města Velké Meziříčí jsou mezi 28 objekty, které soutěží o titul Stavba Vysočiny – Stavba roku Kraje Vysočina 2014.

Záměrem tohoto počinu je ocenit nejlepší novostavby a rekonstrukce staveb v roce 2014. Registrace do soutěže probíhala do 5. ledna 2015, uzávěrka přihlášek byla 15. května a od 20. května probíhá hlasování. Formou SMS můžete poslat svůj hlas vybrané stavbě do půlnoci 31. května. Výsledky hlasování budou slavnostně vyhlášeny 8. června.

Veškeré informace včetně postupu, jak SMS zaslat naleznete na: http://www.stavbavysociny.cz/stavba-roku/hlasovani

-red, stavbavysociny.cz-

stavba vysociny protipovodnova opatreni kopie kopiestavba vysociny VEZEKO 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.