Hra kolem Velkomeziříčska pokračuje

Velkomeziricsko mesicnik kopiePříběh kolem Velkomeziříčska má své pokračování. Začalo to tím, jak zrušení týdeníku bylo na zastupitelstvu oznámeno. Bez diskuze, bez projednání, bez toho, aby zastupitelé mohli říct svůj názor a pohled. Poté bylo vypsáno výběrové řízení na redaktora pro úsek medializace a komunikace. Z pěti zájemců výběrová komise sice sestavila pořadí, ale závěrem bylo doporučeno redaktora nepřijímat. Trochu zvláštní, že?

Komise doporučila tyto redaktorské služby zajistit externě. Samozřejmě je to také možnost, ale zaráží nás ta podivná hra a divadlo kolem. Výběrová komise určila na první místo Petrose Martakidise. Kdo se tedy stane externím dodavatelem, když pan Martakidis to nebude? Anebo to bude on? Pokud ano, tak by se naplnily naše obavy, že z městského rozpočtu bude placen člověk, který dlouhodobě vytváří image jedné z koaličních stran a bude zneužívat svého vlivu ve prospěch této strany.

Celkem zvláštní divadlo, zatím s nejasným koncem. V divadle se většinou po skončení představení tleská. V tomto případě to bude určitě bez našeho potlesku. Divák se totiž cítí být zmaten a voděn za nos. Nám se rozhodně tato hra kolem Velkomeziříčska nelíbí.

Klub zastupitelů KDU-ČSL a nezávislí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.