Slavnostní otevření kina proběhne v neděli

kinoModernizované kino Jupiter clubu se v neděli 27. ledna slavnostně otevře divákům. Program začne v 15 hodin promítnutím dokumentárního filmu z roku 1978 o otevření nové budovy tehdejšího JKP, následovat bude další dokument o 50 letech organizované kultury ve Velkém Meziříčí a zakončí ho předpremiéra českého filmu Ženy v běhu od 18.30.

„Celý leden intenzivně pracujeme na úpravě kinosálu a výměně křesel. Bylo proto nutné rozšířit stupně, aby posezení v kině získalo větší komfort. Akci jsme mohli realizovat díky příspěvku města Velké Meziříčí, které uvolnilo z rozpočtu 1.380.000 korun, a dalším třem stům tisícům korun z Fondu kinematografie. Jsem rád, že se nám tuto zásadní část etapy modernizace kina podařilo dotáhnout ke zdárnému konci, a věřím, že diváci naši snahu ocení,“ uvádí ředitel Jupiter clubu Milan Dufek a dodává: „K dokončení celého procesu už bude zbývat jen klimatizace kinosálu.“

Martina Strnadová

 

Slavnostní otevření kina v neděli 27. ledna v 15.00

kino otevreni_pozvanka_elektronicka

 

 

 

 

 

 

 

 

Předpremiéra filmu v kině Jupiter clubu v neděli 27. ledna v 18.30

Zeny-v-behu plakat_web

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.