Vodní radovánky zahájila Asociace v Medéru

tit copy_copy_copy_copy_copyČlenové a přátelé Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí, klub Velké Meziříčí, reagovali na krásné letní teploty a rozhodli se je využít k první letošní velké „koupačce."

Jako již tradičně jejich cesta vedla do slovenského Velkého Medéru. Krásně teplá voda, prosluněná obloha a stále se zvyšující počet natěšených návštěvníků, je utvrdilo v tom, že jejich plán byl správný. Dopoledne zvládli mnoho vodních atrakcí a odpoledne si už převážně užívali plavání a relaxace v mnoha bazénech, které termální koupaliště nabízí. V tom letošním velkém horku nepohrdli ani plaveckým bazénem, který obvykle všechny odradí svěžestí vody. Teplota vzduchu dosahující 37°C všechny přiváděla ke stánkům s chladivou zmrzlinou. Zvýšená aktivita ve vodě byla však třeba kompenzovat i chutným obědem spojeným s chvilkou ve stínu. Na nějaké větší poležení a odpočinek si našli čas jen ti méně vytrvalí plaváčci.

Den na Medéru všem velice rychle uběhl a k autobusu pospíchali sice znaveni, ale se slovy „To tak rychle uteklo". Akce se díky krásnému počasí velice zdařila a účastníci se krásně naladili na blížící se prázdniny a dovolenou.

Jůdovi (Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí, klub Velké Meziříčí)

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.