OBSLUHOVALI JSME PREZIDENTA

holekovka 1Naše škola byla požádána obcí Kadolec u Křižanova o zajištění cateringu. Ve středu 26. června 2019 se zde uskutečnilo setkání s prezidentem České republiky Milošem Zemanem a tamními obyvateli na Obecním úřadě a na návsi při příležitosti poděkování za hlasy při volbách prezidenta, neboť v Kadolci pro něj v druhém kole prezidentských voleb hlasovalo přes devadesát procent voličů.

První setkání na Obecním úřadě probíhalo se starosty okolních vesnic a diskuzí s panem prezidentem za zavřenými dveřmi. Následně v 18:00 hodin se konal slavnostní banket pro VIP hosty.

Ač je téměř konec školního roku a teploty tropické, školu bravurně reprezentovali žáci z 2. A: Dudaš Viktorie, Bíbrová Daniela, Kalná Dorota, Vildomec Marian a Vítová Adéla, dále z 1. A Syrová Anna, tímto jim děkuji za skvělou reprezentaci a zodpovědný přístup.

Mgr. Eva Čech Cejnková

 

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.