MAS MOST Vysočiny vyhlásila výzvu v OPZ a pořádá seminář

secretary-544180 960_720MAS MOST Vysočiny oznamuje zahájení příjmu žádostí o podporu v Operačním programu Zaměstnanost (OPZ), a to v rámci opatření Podpora zaměstnanosti.

Podpora zaměstnanosti

- podporované aktivity: Podpora flexibilních forem práce, Podpora vzniku nových pracovních míst, Podpora adaptability starších zaměstnanců
- cílové skupiny: osoby se zdravotním postižením, osoby s kumulací hendikepů na trhu práce
- žadateli mohou být: Místní akční skupina; Obce; Dobrovolné svazky obcí; Příspěvkové organizace; Nestátní neziskové organizace; Obchodní korporace; OSVČ; Poradenské a vzdělávací instituce; Školy a školská zařízení.

Bližší informace naleznete na: http://www.masmost.cz/vyzvy/otevrene/opz

Termín semináře pro žadatele ve výzvě Podpora zaměstnanosti byl stanoven na 24. 7. 2019 v 8 hodin. Podání Žádosti o dotaci je možno po telefonické dohodě rovněž konzultovat osobně v kanceláři MAS MOST Vysočiny. Prosíme, aby zájemci o seminář potvrdili svou účast na níže uvedené e-mailové adrese.

Na setkání se těší tým MAS MOST Vysočiny, kontakt: 566 782 019, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Logo OPZ barevné        Logo MAS MOST       mmr cr rgb

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.