Technické služby představily svůj nový vůz regionálním partnerům

titPracovníci Technických služeb města Velké Meziříčí již více jak dva měsíce využívají k úklidovým pracím po městě nové víceúčelové užitkové vozidlo s názvem Zebra.

Vůz Zebra je kompletně vyvinut v Česku a patří mezi nejmenší české náklaďáky. Vývoj sahá do počátku devadesátých let, kdy se na trhu objevil jeho předchůdce pod jménem Magma vyráběný společností Agromotor Velké Meziříčí.

Z tohoto důvodu poskytly technické služby dne 18. července 2019 svoje multifunkční vozidlo i prostory k propagaci společnosti Zebra group regionálním partnerům. Ukázky se zúčastnili starostové obcí, ředitelé technických služeb i zástupci stavebních firem. Z okolních měst zde byla zastoupena například Velká Bíteš, Bystřice nad Pernštejnem, Jihlava, Třebíč, Křižanov aj. Zájemci se mohli ukázkovým vozem značky ZEBRA projet a s kompetentními osobami probrat technické parametry.

„V zimě s ním můžeme sypat nebo zametat sníh. V létě auto využíváme jako sekačku, zametač nebo vysavač s myčkou na čištění chodníků. Možností je spoustu, využít se dá i ke svozu odpadu a posečeného materiálu. K řízení Vám stačí jen řidičský průkaz skupiny B," říká ředitel Technických služeb VM Jaroslav Mynář.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.