Premiér Babiš navštívil most Vysočina

 MG_5386_-_kopieVe čtvrtek 22. srpna 2019 kolem poledne navštívil premiér Andrej Babiš most Vysočina. Stěžejní informace o probíhající modernizaci mu sdělil generální ředitel ŘSD Radek Mátl. Premiér se mimo jiné dozvěděl o stavu příprav všech silničních obchvatů na Vysočině. Závěrem schůzky bylo ujištění, že harmonogram prací probíhá podle plánu a omezení na mostu Vysočina opravdu skončí nejpozději 8. září dle původních předpokladů.

Premiér se zmínil, že chce situaci, která je na českých dálnicích řešit na mimořádném jednání: „D1 je samozřejmě mantra, každý o tom mluví. Já jsem na úterý ráno svolal poradu, kde bude přítomen policejní prezident, ministr dopravy, já tam budu, bude tam ředitel ŘSD." Andrej Babiš také specifikoval, že se bude hovořit například o nedělním zákazu jízdy kamionů na českých dálnicích nebo o otevření 180 nových odstavných míst ještě do konce letošního roku.

Zuzana Najtová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.