Mladší žáci úspěšní na přípravném turnaji v Újezdu u Brna

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyV sobotu 31. 8.2019 vyrazili mladí házenkáři na IV. ročník Memoriálu Jaroslava „Bagra" Konečného, který pořádal TJ Sokol Újezd u Brna.

Turnaje se zúčastnilo celkem 7 družstev a hrací systém byl každý s každým 2x10 minut. Celý turnaj se odehrál na venkovním hřišti, a i když počasí spíše přálo koupání a opalování, tak ho kluci zvládli velice dobře. V průběhu turnaje byl z důvodu vysokých teplot zkrácen hrací čas na 2x8 minut. Pro kluky to byl první turnaj v nové sezoně a bylo na herním projevu vidět, že ještě nejsou rozehraní a společně sehraní, ale i tak se snažili v každém zápase podat maximální výkon. V turnaji jsme do vítězného konce dovedli zápas ve třech případech, jednou jsme zápas remizovali a dvakrát jsme okusili hořkost porážky. Největší bojovnost kluci předvedli v zápase proti domácímu týmu TJ Sokol Újezd u Brna. Takto podaný výkon nám v důsledku vynesl krásné třetí místo na turnaji, a to na začátku sezóny, považujeme za velmi dobrý výsledek. Tento turnaj nám hodně ukázal, na čem musíme na trénincích zapracovat, abychom se mohli nadále zlepšovat.

Výsledky:
VM - TJ Sokol Žďár nad Sázavou 15:9
VM - TJ Sokol Telnice 11:16
VM - TJ Sokol Nové Veselí 7:7
VM - SKP Frýdek-Místek 3:13
VM - TJ Sokol Újezd u Brna 12:10
VM - TJ Sokol Sokolnice 15:3

Celkové pořadí turnaje:
1.) SKP Frýdek-Místek
2.) TJ Sokol Telnice
3.) TJ Sokol Velké Meziříčí
4.) TJ Sokol Újezd u Brna
5.) TJ Sokol Nové Veselí
6.) TJ Sokol Žďár nad Sázavou
7.) TJ Sokol Sokolnice

Sestava: Borkovec Martin, Uchytil Marek – Hradecký Filip, Sedlák Marek, Smejkal Vítek, Navrátil Ondřej, Krejčí Adam, Fexa Richard, Jelínek Tomáš, Fiala Štěpán, Kocourek Jakub
Trenéři: Krejčí Martin, Navrátil Radek
M. Krejčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.