• Velkomeziříčsko
  • Zprávy
  • Městská policie hledá posily. Novým strážníkům nabízí náborový příspěvek padesát tisíc korun

Městská policie hledá posily. Novým strážníkům nabízí náborový příspěvek padesát tisíc korun

banner straznik_270x140_navrh03_002Velkomeziříčští městští policisté bojují dlouhodobě s nedostatkem strážníků. Radnice se proto rozhodla podpořit finanční nábor, díky kterému novým strážníkům nabízí od 30. října 2019 náborový příspěvek padesát tisíc korun.

Město Velké Meziříčí schválilo prostřednictvím zasedání rady města náborový příspěvek, který má za cíl motivovat budoucí uchazeče a zatraktivnit práci u městské policie. „Mimo náborový příspěvek strážníci získají i pravidelné benefity ve formě příspěvku na důchodové připojištění, stravenek a dalších. Bonusem je práce v prostorách nové služebny městské policie se širokým zázemím pro naše zaměstnance," řekl vedoucí strážník Petr Dvořák.

Náborový příspěvek ve výši padesát tisíc korun obdrží všichni zájemci bez ohledu na to, zdali vlastní platné osvědčení strážníka městské policie.
Uchazeč bez osvědčení obdrží 10 000 korun po skončení zkušební doby, dalších 15 000 korun po získání potřebného osvědčení a zbylých 25 000 korun po uzavření smlouvy na dobu neurčitou. V případě, že strážník je již majitelem platného osvědčení, získá 25 000 korun po uplynutí zkušení doby a 25 000 korun po uzavření smlouvy na dobu neurčitou.

Strážník, který přijme náborový příspěvek, musí ve funkci setrvat 4 roky. V případě dřívějšího ukončení pracovního poměru bude zaměstnanec povinen vrátit poměrnou část náborového příspěvku podle délky pracovního poměru. Mimo bonusu ve formě peněžního příspěvku budou zaměstnanci pracovat v příjemném prostředí nového pracoviště. Noví zaměstnanci mohou nastoupit ihned, získat pracovní smlouvu na dobu neurčitou a další benefity.

Podrobné informace o náborové kampani naleznete zde.

M. Hudková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.