Nový rok lidé přivítali ohňostrojem

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy„Na samém začátku nového roku vám z celého srdce přeji klid, spokojenost, pevné zdraví a rodinnou pohodu. Pojďme si slíbit, že v novém roce budeme méně spěchat a více času věnovat těm, kteří to potřebují a ocení nejvíce – své rodině a blízkým," uvítal všechny starosta města Josef Komínek a zmínil, že si v tomto roce připomeneme 75 let od vítězství nad nacismem.

Obyvatelé Velkého Meziříčí a okolí přivítali nový rok 2020 ohňostrojem. Na náměstí dorazily 1. ledna v podvečer stovky lidí. Krátký program zahájil pěvecký sbor velkomeziříčského gymnázia pod vedením Markéty Rosové Prudíkové. Poté se hlavy všech přihlížejících otočily směrem k obloze, kde odstartoval hlavní bod programu, ohňostroj. Desetiminutovou světelnou show lidé ocenili potleskem. Další část programu, hlavně pro ty menší diváky, probíhala v Jupiter clubu. Jako součást novoročních oslav zde připravili promítání animované pohádky Grinch pro všechny návštěvníky kina zdarma.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.