Miroslav Jágrik zůstává předsedou místní organizace ČSSD ve Velkém Meziříčí

Jágrik2Staronového předsedu Miroslava Jágrika zvolili do svého čela členové místní organizace ČSSD Velké Meziříčí na své výroční schůzi jednomyslně. Místní organizaci tak povede další dva roky. Ve stejném složení zůstal i její výbor.

Prioritou sociální demokracie ve Velkém Meziříčí je, i při změnách ve vedení města, nadále pracovat na plnění programu, se kterým vstupovala do tohoto volebního období. A to bez ohledu na změnu názorů tří bývalých koaličních partnerů, kteří odešli za situace, kdy se nedočkali absolutního splnění svých požadavků. Dohodnuté kompromisy zbytku koalice zřejmě neuspokojily jejich představy, a nevyslyšely tak jejich touhu po moci.

Děkujeme občanům za podporu a slibujeme, že i z řad opozice budeme usilovat o prosazování programových priorit, jako je například dokončení přestavby budovy bývalého internátu Střední školy řemesel a služeb Velké Meziříčí na domov s pečovatelskou službou, rekonstrukce zimního stadionu či vybudování překladiště komunálního odpadu.

Miroslav Jágrik, předseda MO ČSSD VM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.