Finanční úřad pro Kraj Vysočina reaguje na aktuální situaci

finanční úřadOd pondělí 16. března 2020 jsou pracoviště Finančního úřadu pro Kraj Vysočina přístupná pro veřejnost pouze v úředních dnech, tj. v pondělí a ve středu od 8:00 do 11:00 hod. v rozsahu činnosti podatelny. Vstup veřejnosti do vnitřních prostor pracovišť není umožněn.

Pokladní služba pro příjem daní v hotovosti je pro Kraj Vysočina zajištěna na územním pracovišti v Pelhřimově v úředních dnech, tj. v pondělí a ve středu od 8:00 do 11:00 hodin.

Pro operativní komunikaci s Finančním úřadem pro Kraj Vysočina byly posíleny telefonní linky pod touto volbou: 567 559 111.

Provoz pracovišť v tzv. „optimalizovaném režimu 2+2" byl dočasně pozastaven, v omezeném rozsahu jsou dostupná územní pracoviště v Jihlavě, v Havlíčkově Brodě, v Pelhřimově, v Humpolci, v Třebíči, v Moravských Budějovicích, ve Velkém Meziříčí a ve Žďáru nad Sázavou.

Pracoviště Finanční správy žádají daňovou veřejnost o upřednostnění dálkové formy komunikace. Všechny aktuální informace je možné získat na internetových stránkách: https://www.financnisprava.cz/

https://www.facebook.com/financnisprava/

Ing. Josef Tomek, tiskový mluvčí FÚ pro Kraj Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.