Městský úřad od pondělí 20. dubna rozšíří úřední hodiny

P1120124Na základě mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví bude Městský úřad Velké Meziříčí od pondělí 20. dubna 2020 otevřen pro veřejnost v úředních hodinách platících před vyhlášením nouzového stavu. Úřední hodiny budou opět v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin.

Otevírací doba Městského úřadu Velké Meziříčí od 20. dubna:
Pondělí 8:00 – 17:00 hod.
Úterý 8:00 – 13:00 hod.
Středa 8:00 – 17:00 hod.
Čtvrtek 8:00 – 13:00 hod.
Pátek 8:00 – 13:00 hod.

Opatření s vyhlášeným nouzovým stavem však platí stále beze změny. Doporučujeme všem klientům, aby v maximální možné míře komunikovali s úředníky prostřednictvím e-mailu, telefonicky či poštou. Neustále platí doporučení, aby lidé na úřad chodili skutečně jen v nejnutnějších a neodkladných případech.

„I nadále platí výzva pro občany, aby ve svém zájmu úřad navštěvovali jen v neodkladných záležitostech, pokud je to možné, aby platby řešili bezhotovostně a pokud potřebují konzultaci, aby v ideálním případě využili telefonní spojení," apeluje na občany tajemník velkomeziříčského městského úřadu Marek Švaříček. Pokud už občané přijdou na městský úřad osobně, mají dodržovat dvoumetrové rozestupy a nemají se v prostorách úřadu shlukovat. Mají nadále používat ochranné prostředky dýchacích cest a dezinfekci na ruce umístěnou za vchodovými dveřmi budov úřadu.

Dále občanům připomínáme, že minimálně do konce června nebude uložena sankce, pokud některý z místních poplatků nebude včas uhrazen. Stále také platí opatření vlády, dle kterého lidem s propadlými doklady nehrozí žádné sankce. Díky tomu je možné vyřízení nového občanského či řidičského průkazu odložit na později.

O pondělí 20. dubna se znovu veřejnosti otevře Turistické a informační centrum Velkého Meziříčí, které bude občanům i nadále k dispozici v kanceláři staré budovy radnice, dveře č. 103.

Michaela Hudková, tisková mluvčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.