Dům zdraví zveřejnil informace pro pacienty dermatovenerologické ambulance

closeup-of-dermatologist-examining-mole-on-hand-of-female-patient-in-picture-id951480748-888x500Výběrové řízení konané v únoru 2020 bylo ze strany rozhodujících zdravotních pojišťoven a Krajského úřadu s nedoporučujícím stanoviskem. Podporu naopak vyslovila Česká lékařská komora a odborná společnost. Poté MUDr. Schreiberová a současně také Dům zdraví oslovili vedení města Velké Meziříčí, zda by iniciativa pro vypsání nového výběrového řízení tentokrát mohla vzejít na podnět obce. Žádost byla podána a na KÚ Kraje Vysočina přijata. Kvůli omezením nařízeným vládou ČR vzhledem k onemocnění Covid19 nebylo možné výběrové řízení vypsat dříve, než to uvolnění restrikcí dovolí. Nyní je výběrové řízení naplánováno na 25. května. O výsledku budeme informovat.

Informace k zajištění péče - akutní případy ošetří MUDr. Blanka Molínová, tel.: 568 808 328, Vltavínská 1289, 674 01 Třebíč.

Pacienty ambulance MUDr. Urbánkové převezme do péče MUDr. Drahomíra Schreiberová, pravděpodobný termín zahájení praxe je 1. června 2020. V současné době probíhá administrativní část pro zahájení činnosti, která je dána legislativou a postupy včetně lhůt je nutné dodržet (původně zmíněný termín převzetí od března není reálný vzhledem k finální volbě formy převzetí ambulance, ke které došlo teprve 13. prosince).

Pacienti ošetření v Třebíči nebo na kterémkoli jiném pracovišti se budou moci vrátit do této ambulance.

Dům zdraví

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.