Informace starosty Kaminarase a místostarosty Smažila o aktuálním dění

156Informace o aktuálním dění ve Velkém Meziříčí přináší v pravidelném pátečním videu starosta města Alexandros Kaminaras a místostarosta František Smažil.

 

Grantový systém na podporu kultury
Rada města vyhlásila druhé průběžné kolo Grantového systému podpory kultury města Velké Meziříčí. Na základě doporučení komise kultury a cestovního ruchu a vzhledem k nutným úsporám v rozpočtu, bude město v tomto roce v rámci grantu přerozdělovat žadatelům 337 tisíc korun.
Zároveň rada města jmenovala novým předsedou kulturní komise Ing. Jana Bílka.

Ředitel příspěvkové organizace Sportoviště VM
Rada města na základě doporučení výběrové komise jmenovala novým ředitelem příspěvkové organizace Sportoviště VM Ing. Michala Hořínka.

Odstranění závady na vodovodu v lokalitě Fajtova kopce
V reakci na schůzku v zahrádkářské kolonii, která proběhla za přítomnosti vedení města, zaměstnanců oddělení investic městského úřadu, zástupce Vodárenské akciové společnosti a zahrádkářů, město nechalo na své náklady opravit závadu na vodovodu. Další otázky týkající se majetkoprávních vztahů vodovodu jsou předmětem nadcházejících jednání.

Veřejné projednání s občany
Ve čtvrtek 25. 6. od 15:00 se uskuteční v koncertním sále Jupiter clubu veřejné projednání o pravidlech spolupráce města, Svazu vodovodů a kanalizací Žďársko a developerů. Setkání proběhne za přítomnosti Ing. Dagmar Zvěřinové, předsedkyně předsednictva svazu.

Setkání s řediteli základních a mateřských škol
Tento týden vedení města poděkovalo všech ředitelům základních a mateřských škol zřizovaných městem za zvládnutí a celkovou organizaci specifické formy výuky.

Michaela Hudková, tisková mluvčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.