• Velkomeziříčsko
  • Zprávy
  • Chcete pomáhat se správou městských sportovišť? Do nové organizace hledáme administrativního pracovníka

Chcete pomáhat se správou městských sportovišť? Do nové organizace hledáme administrativního pracovníka

Bez názvuNová příspěvková organizace, která začne fungovat od 1. září, vyhlašuje výběrové řízení na pozici administrativní/ho pracovnice/pracovníka.

Pokud vás baví administrativní činnost, ovládáte práci s počítačem a máte alespoň středoškolské vzdělání zakončené maturitou, pak jste vhodný uchazeč. Vaše práce by zahrnovala fakturaci, personalistiku, marketing organizace a další zajímavé činnosti. Jedná se o pracovní poměr na dobu neurčitou s nástupem od 1. září. Zaměstnanec příspěvkové organizace s názvem Sportoviště VM získá zajímavé finanční ohodnocení s možností dalších odměn, 5 týdnů dovolené a stravenky.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zasílat nejpozději do 10. července do 12 hodin. Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce. Bližší informace podá Ing. Michal Hořínek, tel.: 724 006 983.

Zuzana Najtová

0 banner_dolu_90x146cm_administrativ_sportoviste

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.