Dóza rozšiřuje prostory o bývalé řeznictví

P1200475Dóza se rozroste o další prostory, které se nacházejí v jejím sídle a dlouho je nikdo nevyužíval. V prvním nadzemním podlaží, kde dřív bývalo řeznictví, probíhá rekonstrukce. Zevrubné stavební úpravy zasáhnou také opravy rozvodů vodovodu, kanalizace, vytápění i elektroinstalace. Za zhruba 2 700 000 korun vzniknou další nové místnosti, kterých se návštěvníci střediska volného času dočkají ještě letos na podzim. Termín dokončení stavby je 30. října 2020.

Budova přístupná z ulice Komenského získá ve své pravé části novou velkou a malou hernu, kancelář i úklidovou komoru, to vše propojené s druhou částí budovy přes stávající průjezd domu s číslem popisným deset. Bezbariérový přístup do nových prostor zajistí rampa k velké herně. Dóza je centrem volného času pro všechny věkové skupiny obyvatel Velkého Meziříčí a okolí. Klade si za cíl naučit návštěvníky aktivně trávit svůj volný čas prostřednictvím zájmových činností, kterých nenabízí málo.

Zuzana Najtová

P1200481

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.