Kalendář města na rok 2021 zakoupíte v hale radnice

P1220324 copyMěsto vydalo nový kalendář pro rok 2021, který je už nyní v prodeji v Turistickém a informačním centru Velké Meziříčí za sto korun. Kalendář prostřednictvím snímků od renomovaného fotografa, Milana Šustra, nabízí pohled na architekturu města.

Rodák ze Žďáru nad Sázavou vydal jako spoluautor mnoho knih a publikací. Za zmínku určitě stojí Velké Meziříčí včera a dnes. Texty a dobové fotografie zpracovala historička Marie Ripperová, zajímavá dějinná místa pak lze srovnávat díky současným fotografiím Milana Šustra. Publikaci můžete také zakoupit v hale radnice nebo případně v městském e-shopu. Nejedná se ovšem o jedinou knihu z prostředí Velkomeziříčska, na které se fotograf Šustr podílel, další z výčtu jeho děl je i publikace Chrám sv. Mikuláše ve Velkém Meziříčí. 

Milan Šustr má za sebou řadu úspěšných projektů s architektonickou i sociální tématikou. Ze sociální oblasti uvedeme například výstavu „Ruce – příběh života", která byla k vidění na Krajském úřadě Kraje Vysočina i v Domově pro seniory Mitrov. Právě klienti mitrovského domova stáli fotografovi modelem a dodávali mu inspiraci.

Všechny jeho publikace i výstavy najdete na  webových stránkách.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.