Dům zdraví hlásí úpravu provozu

Dům zdraví_topEpidemiologická situace kvůli onemocnění COVID-19 dopadá v posledních dnech také na lékaře a sestry. Z našich zaměstnanců je momentálně testováním PCR potvrzeno 12 pozitivních případů. V karanténě je 8 zaměstnanců kvůli kontaktu s covid pozitivní osobou.

Ostatní se v práci řídí přísnými hygienickými a epidemickými opatřeními. Aby nedošlo k ohrožení zdraví v tuto chvíli zdravého personálu ani pacientů, došlo k úpravě provozu. Při ztížených personálních podmínkách jsou aktuálně zajištěny telefonické konzultace zdravotního stavu pacientů u MUDr. Nechvátalové. V ostatních ambulancích praktických lékařů probíhá administrativa karantén, pracovních neschopností, e-receptů. Žádáme pacienty o trpělivost při telefonických hovorech.

Všichni jsme nastalou situací znepokojeni, zvládnout ji můžeme za předpokladu, že nebude docházet ke zbytečně vypjatým situacím mezi pacienty a personálem.

Dům zdraví

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.