Už jsem to chytl taky

Starosta Alex_KaminarasVážení občané, milí přátelé,

považuji za férové informovat vás o tom, že jsem byl včera testován na COVID-19 a výsledek je pozitivní. Přestože v posledních dnech a týdnech povzbuzuji prostřednictvím svého facebooku a městských sdělovacích prostředků k dodržování hygienických opatření, samotného mě to postihlo a od včerejšího večera zůstávám v karanténě.

Překvapující je, že dosud nemám žádné příznaky nemoci. Kdyby se v mé rodině neobjevil pozitivně testovaný člověk s mírnými příznaky, nejel bych včera do Brna na testy a touto dobou bych pracoval na radnici jako každý pátek.
Nezávidím práci epidemiologům, kteří jenom velmi těžko nachází funkční opatření a je třeba jim v tuto dobu spíše fandit, než je obviňovat.
Často v prohlášeních za město říkáme, že to společně zvládneme. A platí to i teď. Společně to zvládneme! – já konkrétně se svojí rodinou doma, odkud budu na dálku pracovat.
Chci vyjádřit vděk a podporu všem našim zdravotníkům, učitelům, pracovníkům v sociálních službách a zaměstnancům městského úřadu a příspěvkových organizací za jejich nasazení v této složité době.

Všem přeji pevné zdraví a hodně sil!
Alex Kaminaras

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.