Nevstupujte do nemocnice, pokud nemusíte

Nem JiNemocnice Jihlava omezila ambulantní provoz. Omezení není plošné, některé specializované poradny provoz přerušily, jiné pouze omezily. Nemocnice zřídila speciální linku, kde pacienti zjistí potřebné informace.

„Epidemiologická situace není dobrá, a kromě plánované operativy jsme omezili i péči ambulantní. Pokud můžete, konzultujte své problémy po telefonu, jedná se pouze o přechodnou dobu," uklidňuje ředitel Nemocnice Jihlava Lukáš Velev. V nemocnici začala fungovat speciální linka, kam mohou pacienti volat a informovat se o ambulantním vyšetření. Aktualizované informace, které se týkají jednotlivých ambulancí, jsou i na stránkách www.nemji.cz.

Linka 567 157 443 je v provozu ve všední dny mezi 7 a 12 hodinou. Pacienti se tak mohou telefonicky dotázat a pracovnice jim sdělí aktuální možnosti podle vývoje epidemiologické situace.

Tisková zpráva Nemocnice Jihlava

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.