Rádi byste prodávali na vánočních trzích? Stačí vyplnit žádost

brnenske vanoce_2020I v této nejisté době město pokračuje v plánování letošních Vánoc na velkomeziříčském náměstí. Vánoční trhy, kluziště, bohatší výzdoba a stromeček by mohly lidem zpříjemnit vánoční atmosféru v centru města. Zda se skutečně program uskuteční v plánovaném rozsahu, určí až situace kolem nákazy koronavirem a aktuální vládní opatření.

Trhy by měly na náměstí probíhat po celý advent, minimálně vždy od čtvrtka do neděle. Jako zázemí budou mít prodejci k dispozici šest dřevěných uzamykatelných stánků, jejichž nákup a následnou instalaci zajistí technické služby. Stánky by primárně měly sloužit místním podnikatelům k podpoře jejich podnikání.

„Pevně věříme, že pokud vše dobře dopadne, mají se lidé na co těšit. Jestliže nám vládní opatření nedovolí zorganizovat trhy před Vánocemi, uskutečníme je až to bude možné," doplnil Alexandros Kaminaras, starosta města. Podrobné informace o organizaci trhů naleznete ve zveřejněné výzvě.
Pokud máte zájem o pronájem stánku s napojením na elektrickou energii, s osvětlením a zásuvkami vyplňte žádost přiloženou v příloze. Tu následně odešlete nejpozději do 15. listopadu 2020 na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

docxAdventní_trhy_výzva.docx

docxAdventní_trhy_žádost.docx

Michaela Hudková, tisková mluvčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.