Technické služby se připravují na zimu

IMG 20201109_074237V měsíci říjnu opravovali pracovníci Technických služeb města Velké Meziříčí místní komunikace, uklízeli a upravovali hřbitovy před Památkou zesnulých – u nás den známý jako Dušičky, připravovali smlouvy o údržbě komunikací místních částí v zimních měsících a nachystali plán zimní údržby pro Velké Meziříčí. V měsíci listopadu čeká zaměstnance úklid spadaného listí, rozvoz nádob na zimní posyp a v závěru také instalace vánočního osvětlení.

Letošní rok bude poprvé osvětlený každý sloup na velkomeziříčském náměstí. „Podle přání rady z loňského adventního období jsme objednali ještě 15 prvků vánočního osvětlení, kterými zaplníme všechny sloupy na náměstí," uvedl ředitel technických služeb Jaroslav Mynář. V den státního svátku 17. listopadu prozatím ředitel technických služeb předpokládá standardní svoz separovaného i domovního odpadu, ale uzavření sběrného dvoru.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.