Seznam určených škol se na Vysočině rozrůstá

IMG01-1386-1200-900-90-center-middleZ rozhodnutí hejtmana Kraje Vysočina Jiřího Běhounka se od 9. listopadu rozšiřuje seznam sítě určených škol. Zaměstnanci exponovaných profesí nyní mohou své děti ve věku 3–10 let nechat v péči škol i v Ledči nad Sázavou, Polné, Třešti, Rouchovanech, Jemnici, Křižanově a Velké Bíteši. „Ještě do konce tohoto týdne se k nabídce péče o děti připojí v Hrotovicích a ve Strážku. Vzhledem k zájmu o péči o tyto děti je v Třebíči po konzultaci s vedení města v záloze další kapacita Základní školy Na Kopcích," informovala radní Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová.

Rozšíření kapacit určených škol a školských zařízení na Vysočině si vyžádala mimo jiné i poptávka po službě ze strany personálu sociálních zařízení. K dnešnímu dni (9. listopadu) se určené školy na Vysočině starají už o 242 dětí.

Tisková zpráva Kraje Vysočina

xlsxPř.č.4_Určené_školy_ORP_II

xlsxUrčené_školy_a_školská_zřízení

docxPřihláška_2

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.