Stavba opěrné zdi končí v předstihu, řidiči si mohou na zimu oddechnout od semaforů

5V pátek 11. prosince ve dvě hodiny odpoledne se zprůjezdní ulice Vrchovecká, omezení se pak vrátí na krátký čas ještě na jaře. Zimní technologická odstávka nastává ve většině stavebních činností, zhotovitel opěrné zdi Mitrenga - stavby však zvládl dokončit opravu tak, aby řidiče zbytečně netrápilo dopravní omezení. V levém pruhu směrem od centra města nechal opravit Kraj Vysočina opěrnou zeď a vozovku silnice II/360, město Velké Meziříčí zajistilo ve stejném místě přeložku veřejného osvětlení a Svaz vodovodů a kanalizací Žďársko rekonstrukci vodovodu.

„Od 1. dubna asi na 5 týdnů naposledy omezíme provoz ve Vrchovecké ulici," upřesnil stavbyvedoucí Miroslav Otruba s doplněním, že na jaře proběhne částečná uzavírka s kyvadlovým provozem, při které pracovníci položí nový povrch vozovky v opačném směru, a tak bude celá krajská stavební akce u konce.

Zuzana Najtová

2

3

4

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.