Místní poplatky jsou splatné do konce března, uhradit je můžete i převodem

radnice zimaS ohledem na současnou epidemickou situaci vyzývá finanční odbor, aby občané omezili návštěvu úřadu. Splatnost místních poplatků za komunální odpad a za poplatek ze psů za první pololetí je až do 31. března. K úhradě můžete využívat i převod z bankovního účtu. U platby převodem musíte uvést variabilní symbol, který vám ochotně sdělí pracovnice úřadu telefonicky nebo e-mailem.

Kontaktní osoby:

Jitka Souhradová, tel. č.: 566 781 147, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Pavla Šabatová, tel. č.: 566 781 090, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Jana Žitníková, tel. č.: 566 781 148, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pokud nebudete mít jinou možnost a poplatek přijdete uhradit na pokladnu městského úřadu, upřednostněte bezkontaktní způsob placení prostřednictvím platební karty. Děkujeme, že chráníte sebe, obyvatele města i zaměstnance úřadu.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.